Sziasztok,
bő fél év, 5600 Km és teljes megelégedést nyújt az SW platinium Lacetti. Most a nagy hóban is stabil, biztonságérzetet nyújtó, csendes autókázás. Meg nem hajtottam, talán ha kétszer perdült 4000 fölé (de akkor jól :-)) A fogyasztásunk átlagban borzasztó, de ezen nem izgatom magam, mivel sok helyi járatunk van, vagyis gyereket iskolába, vásárlás itt helyben, ilyesmik, be sem melegszik a motor, bármely autó sokat zabálna. Ha értékelhető utat teszek meg, és nem csak ilyen helyi járatokat (a feleségem, aki kicsit azért másképp kezeli...), és nem felejtem el mérni, 8 liter körülire jön ki országuton/vegyesen, viszonylag szabályosan tempózgatva.
Esedékes lenne az az olajcsere, amit az eladó is, és többen ezen a fórumon is javasoltatok. Kérdésem, hogy a garanciával mi a helyzet? Elvész, ha nem oda viszem, ahol vettük az autót? Azért kérdés ez nekem, mert egyrészt lusta vagyok, másrészt mindkét szervíz teljesen ismeretlen: itt Budakeszin is van egy Chevi forgalmazó és márkaszervíz is, de a Dráva u-ban vettük az autót - akkor ott volt egy azonnal elvihető példány abban a színben, amibe beleszerettünk. Vagy egy olajcsréhez vihetném bárhová is? Folytatnám a "viszonyt" azzal a szervízzel, ahová korábban itt helyben a Fordot vittem.
Kösz: Ormió