Ha valaki valamilyen vélt vagy valós sérelmét megtorlandó telehányja az összes akár csak marginálisan is a témához kapcsolódó fórumot valótlan állításokkal...
Itt szerintem magadról beszélsz.
...egy külön erre a célra létrehozott nickkel...
Az gondolom fel sem tűnt, hogy akik istenítik a time share előnyeit azok maximum 5 hozzászólást éltek meg. Rajtad kívül. Mert te viszont semmi mást nem teszel, mint személyeskedsz.
Amennyiben valaki valótlant állít, tényeket ferdít el, vagy a valóságot olyan szemszögből mutatja be, amelyből a reálistól jelentős mértékben eltérő értékelést lehet levonni, akkor azt
1) szándékosságot feltételezve hazugságnak
2) egyébként tévedésnek hívjuk
ATS álltásai, bár eddig még csak valami 70 hozzászólást produkált, bővelkednek mindkettőben.
A hozzászólásokat visszaolvasva pont az látható, hogy te állításaid dőltek dugába, míg az enyémekre nem tudtál válaszolni.
Ezért tértél át a puszta személyeskedésre.
Ilyen esetekben fenntartom magamnak a jogot, hogy ezt a véleményemet leírjam, mivel láthatóan ő is fenntartja magának a jogot, hogy valótlanságokat állítva fikázzon.
Hol állítottam valótlanságot? Amikor rákérdeztem a mexikói egymilliós szállásra?
A time share rendszert nem fikázom, elmondom a véleményemet (ami nem pozitív) tényekkel, számokkal alátámasztva.
Mivel te érdekelt vagy/voltál az értékesítésbe így még érthető is lenne, hogy nem tetszik neked. Az viszont, hogy csak személyeskedni tudsz, az rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.