anyabanya Creative Commons License 2006.02.10 0 0 1111

No most tényleg fingom sincs, hogy miért nem veszik igénybe az ilyesmit a panelban élök...

AMugy én megprobáltam a magam részét letenni, hogy ne kelljen sírnom, de komolyan annyira telt a nem kevés pénzböl 3.5 m-böl, hogy újra vakoltattam a házat két rétegben, de már nemes vakolat nem fért bele és a legngyobb üvegfelület elé üvegházat huztam (azt köti össze a tetöteret )és ott van hungarocel, meg hungaroplán üveg, stb.. no meg egy két komolyabb javítás várt ám ránk....A dolog igazán tényleg nem a fütés miatt gázos, no jó igy utolag visszanézve a tavalyi téli számla sokkal keményebb volt, hisz fel kellet füteni...hanem a fözés, fürdés és ezen nem sporolhatok. AMugy szerintem relative nem drága, mert mondjuk ha folyamatosan 25 000-et fizetnénk télen -nyáron, akkor számomra reális is, még akkor is, ha az viszont igaz marad, hogy nekem azért az emelkedés csak draszterebb volt, mint sokaknak...Mert ha ezt a 25 000 et nézem amiből annyit fözök, meg fürdök és télen még melegszem is, akkor oké, de a mi hülye szolgáltatonk nem akart általányfizetést engedni, majd csak áprilistól talán...Az általány is sokaknak segítség lehet...

Ha most ugy komolyan végig gondolnám anyagi határainkat akkor én azt mondom szivesen adnék mondjuk 35 000 havonta a gázra, ha cserébe pl a nemesvakolatot még ráhuzhatnám esetleg kis hungarocel alátéttel...Ha belegondolsz még rosszul sem járna senki, én csökkenteném a gázfogyasztást és a hitelt is viszonylag normál idön belül visszapengetném...de ha banknál meghalják, hogy itt egy 9 tagú család 25 000fö jövedelemmel max mosolyognak egy jót...Pedig tényleg meg lehet élni ebböl is és nem is olyan rosszul...

Előzmény: enginer86 (1108)