anyabanya Creative Commons License 2006.02.10 0 0 1094

Akkor megint neked és a tiszteség kedvéért bocsánat....

Szóval igy megnézve igazad van, mert ha leszáolom a fütésből az első félévünket, ami mint leirtam drasztikus volt és visszanézem, hogy febrúár 13.tól mennyi is fogyott, hát megvallom annyi még sem...mert a méöállás szerint az elmúlt egy évben ebben a házban csak 4707 köbméter gázt fogyasztottunk ez alatt az egy év alatt (2 nap kellenne a pont egy évhez)...Szóval bocs, de igy is van persze  1707 + köbméterünk, de igy azért másként jön ki a teljes emelés %-a  bizonyára érzékelhetöen kevesebb, mint 67%...Nem számoltam ki...

A régi házunk kissebb volt, de számla tekintetében sokkal szarabb, viszont az olyan tipusú házakban nagyon sokan  élnek ebben a városban. Kevesen tudnak épiteni, viszonylag ujjat venni...

Egyébként lehet, hogy hosszu távon a korszerüsitésre adott kedvezmények volnának a leghasznosabbak legalábbis azok számára, akiknél még ez meg is érné , hiszen a globális fogyasztást csökkentve ez környezetkimélöbb dolog volna...Ha kiszámolod, hogy  mennyi kompenzációt adtak nekem, akkor ha ezt esetleg átválthatnám arra, hogy pl a falra nyomjak höszigetelö vakolatot, akár kamattámogatásként, akkor lehet hogy most a nadrgászijjon huzni kéne, mert lennének részleteim, de hosszutávon még jól is járhatnék, vagy pl a fél vagy negyed szocpolt erre is odaadnák...

Bizonyára Te tudod, hogy mennyi a 3000köbméter  támogatott része...lehet hogy én szívesen lemondanék 20 évnyi kompenzációról is egy korszerű höszigetö vakolatért...ha tudom, hogy a kölcsönöm részletei elviselhetöek és nincsenek kitéve a kamatváltozásnak...

Előzmény: enginer86 (1089)