KETREC (CAGE) Creative Commons License 2006.02.10 0 0 1367
kedves elvtársak!!most hallom emberekről meg láttam is alias Gabriell Johni ról az FTC vezérszurkoloját is,h.ugy eszitek ezeket a tömegnövelöket mint ha dinoszauruszok lennétek!!gyurni kell sokat nem ezeket a szarokat enni,és ha megy a gyurás ill. az am.-i foci akkor el lehet kezdeni ezeket enni!!én nem ellene vagyok mert szedtem én is meg fogok is sokat de nem igy,h.1 kreatinos dobozt megeszek 2-3 hét alatt!!minek??kihugyozzátok meg a veséteket tönkre bassza ez is!!75eft ért bevásárolni 3honapra és már nincs meg csak a negyede!!hazabasszátok magatokat!!creatinból tudomásom szerint 2év alatt 3doboznál többet nincs értelme beszedni mert már a 2.doboz nem hat annyira a 3.meg már csak 20-30%ban!!eladó azért mond ilyeneket h.minél többet eladjon a sok majd nagy leszek naiv embernek!!ugy egyetek,h. a ligára is maradjon!!ha Pisti azt mondja h.igy egyétek akkor egyétek igy,de kérdezzétek már meg őt vagy valakit aki nem eladó!!ha most elkezditek rombolni magatokat max 2év és előjönnek a tünetek azt meg már basszhatjátok!!de lehet h.én vagyok a tudatlan,elmaradott ezekben a szerekben és ti csináljátok jol!!
go cowboys!!go korn!!