Axióma Creative Commons License 2006.02.09 0 0 186
Miert bocs, mindenki akkor es annak ir akinek akar...

Egyebkent azt hiszem van egy alapveto felreertes, en nem akartam a reklamodat lefikazni, csak azokat leirtam ami miatt nalunk az nem johetett szoba. Ettol fuggetlenul ha lett volna penzunk akkor valami ilyen gepet vettunk volna.

A mostani klima lehet, hogy megy feleslegesen, de nem vesszuk eszre, egyreszt korbejar a helyisegekben, masreszt meg hosszu orak utan is folyamatosan csopog a viz belole. Na persze eleve nem 0-24 oras uzemet huz. Ma a furdoszobabol (furdes elott) 4 oran belul 3 liter feletti vizet hozott. Ahol beallitjuk tobb-kevesebb idore, ott nulla kozelire redukalja az elegge elhuzodo vizes eleket. Peneszgond azota sehol sincs.
Az jol hangzik, hogy csak feleidoben menjen, van is napi programozasu kapcsolonk, azon keresztul kene atkotni (500Ft mechanikus). Kiprobaljuk, hogy fele arammal mennyivel kevesebb vizet szedhet ki, koszi ezt az otletet! Homerseklettel nincs gond, mert boven orulok ha a futott (lakott) helyisegeket vizteleniti, ugyhogy min. 20 fokban van, ez jobb is neki mukodni mint a hidegben.
Az a'rrol mondtam, hogy nem ugyanaz hanem masik gep lehet (rairva 18l ugyanugy), es csak azert hoztam fel, hogy az se fer bele a penztarcankba. Ezert is orulunk ha van barmilyen, nem automatikus-kenyelmes megoldasunk. Amugy netaruhazrol van szo ugyhogy biztosan kisebbek a koltsegei is.

En egyebkent azt hianyolom a piacrol, hogy nem lehet hasznalt gepet venni realisabb aron, vagy nem lehet realis aron kolcsonozni. Pedig tipikus egyszeri hasznalatu aru, me'g ha csak 1-2 eve adtak el itthon az elso keszulekeket akkor is kell mar feleslegesnek lennie. Mar olyanon gondolkoztam, hogy hogyan lehetne a kinti hideget csoben bevezetve lecsapatni a kulso feluleten, de ez persze foleg nekem irrealis nem csak kivitelezni hanem ennel konkretabban megtervezni is, csak mar mindent megprobal az agyam. De ha egyszer nem vagyunk vasarloerok:( es ez nem csak neked rossz hanem nekem is. Remeljuk azert valtozni fog... de mar elotte, iden osszel szigetelunk addig szaritunk es mar egybol nem lesz gond a penesz meg a parassag. Nagyon remelem!
Előzmény: klimakiraly (185)