"Hazúgság, hogy majdnem 100 millió a tartozás, mikor a jegyzőkönyvi tény adat - másik beírás - 62 milliót közöl."
Pékk,
Na akkor én is csatlakozom a szerinted hazudozókhoz: nekem is van hírem arról, hogy mennyivel tartozik a város a Juniornak. Előrebocsátom, semmi problémát nem látok abban, ha eltérő számokkal találkozunk.
Ha tényleg nem fizet a város (ezt pedig eddig senki nem cáfolta - Te sem!), akkor a tartozás napról-napra csak nő. Akár mindkét szám igaz lehet, csak más időpontra vonatkoznak. Értem, Te azt várnád el, hogy azonos számról adjanak az értesülők tájékoztatást, de ha különböző időpontokban jutottak a hírhez, akkor az lenne a félretájékoztatás, ha azonos számot mondanának.
Most én vagyok kénytelen egy harmadik számot megosztani veled (is): egy a hivatalból származó információ szerint immár 120 millió Ft körüli összeggel tartozik a város a Juniornak. Előrebocsátom, ez a szám sem biztos, hogy helyes lesz pl. egy hét múlva. ha addig fizet a város, akkor akár 0 is lehet, ha meg semmit nem fizet a tartozásából, akkor 130 millió körüli is lehet az akkor helyes szám.