Na minden rendben, megint szórakoztam egy kicsit az IceLinkPlus-szal, miután beszéltem az emberrel, akitől vettem, olyan okosan van megcsinálva, hogy van egy menüpont, hogy text selector, ezt eddig tudtam is, de amikor ezt választottam, eddig csak azt vettem észre, hogy a műszerfalon kiírta, hogy nyomjam meg a CD3-at. Azt viszont nem vettem észre, hogy a Navin meg azt írja ki, hogy nyomjam meg a CD1-et! Tehát így lehet kiválasztani, hogy hova nyomja a text-et. Ügyes. A hangzás meg nekem egy picit torznak tűnt tegnap, ma azt is átállítottam 2V-ről 1V-re, így már az is rendben van, meg kikapcsoltam az EQ-t az iPod-on, mivel azt hittem, hogy az nem számít.
Amúgy meg egészen egyszerűen ki lehet kapcsolni a menüátvitelt, és lehet használni nemes egyszerűséggel az iPod UI-ét, akinek az szimpatikusabb.
Tehát összességében most már nagyon elégedett vagyok, mégsem bántam meg, hogy ezt a kis beruházást megejtettem :)
Aki esetleg szintén vásárlás előtt áll, és érdekelné bármilyen infó, az kérdezzen nyugodtan!
üdvagyé:)