vagy csak nem szed bérescseppet és megfázott!! :-))))))))))))))))))))))))
na, a viccet félretéve, felvetek egy témát, amit tegnap a megadeth fórumán felvetettem, de kis idő után vami moderátor ki is baszta 8-9 ozzászólás után. :-)
a kérdésem az volt, hogy Mustaine fia vajon szereti-e a Metallica zenéjét vagy szeretheti-e? vagy érthető okok miatt (ugye hát a fater) erősen ajánlott neki, hogy ezt ne tegye. :-)
persze a moderátor csak azért kúrta ki a topicot, mondván Mustaine családja magánügy. bár erre én azt mondom, hogy a fia már annyira nem, mert pl a feb. 4-én feltettek egy videot a megafanclub tagoknak, amiben Mustaine és a fia szerepel egy ilyen ESP (vagy mi?) dedikáláson, közönségtalálkozon és Justice Mustaine mellet azt írták feliratként, hogy "new generation of Mustaine music". szóval, sztem a fia ezáltal már kicsit más kategória. nem is beszélve arról, h tavaly amikor a gigantour-ra válogatták a zenekarokat, írta is Mustaine, hogy a fiával együtt hallgatják a demókat. de mindegy elfogadtam a fórum szabályait és tudomásul vettem.
viszont nektek mi a véleményetek a fenti kérdésről? /azon kívül, hogy lehet, hogy elég hülye kérdés, de egyébként azt a nevet is adtam a topicnak a megadeth forumán, hogy "stupid question or not?/