tojas76
2006.02.09
|
|
0 0
11789
|
A RETRO időkhöz kapcsolódva: Nem tudom már melyik évben, de még igencsak fűtaposó-aszfaltcirkáló időszakomban ;-) a Királyi Petőfi Rádióban volt egy olyan műsor, ahol "mai hazai sztárok" válogattak kedvenceik közt. Éppen elkaptam a hétfői 2-5-ig kívánság műsor után, amikor is az akkor éppen trendi padödö zenekar mazsolázott. Akkortájt volt az a rendszerváltós-ruszkikhaza-újhullám korszakuk, és csodák csodájára az akkor fekete hajú ( nem tudom hogy hívják ) művésznő bejelentette, hogy életében nagyon fontos volt a The Cure, szinte ezen nőtt fel !!!! Le is adtak tőlük 2 számot, asszem Lovecats és Close to me-t. Igencsak meglepődtem, hiszen erre az időre tehető ifjú Cure-os szárnypróbálgatásom kezdete. És igen, valóban volt vmi műsor a fent említett rádióban, ami egy bizonyos zenekar addig megjelent összes albumát lenyomta. Viszont: volt egy film, amit szintén elég régóta keresek. Valami magyar doku-film, és sehol nem lelem. Hasonló, mint a "Holnap érdelődés..." de a címe assszem: DEVIÁNSOK ISKOLÁJA. Valakinek nincs meg véletlenül ???? Halvány emlékeim szerint voltak benne jó arcok, stb.... ByE ! TvT |
|