levil Creative Commons License 2006.02.09 0 0 815
Jelentes.

Helyi hagszerbol tulaj es mandolinos felajanlotta hogy kiprobaljam a presonus csoves elofokat. Sajna a helyszinen derult ki hogy nem a Presonus Acousti-Q volt neki hanem a TubePRE. De gondoltam igy is erdemes kiprobalni.

Tapasztalat a kovetkezo. Az iszonyu mocsok szar hangu erces mandolin piezo pickupomenek egy gyonyoru meleg kerek hangot adott. Eltunt az ele. Azt nem mondom hogy hirtelen olyan hangot kaptam mint a mandolin hangja, de gyonyoru szep kerek hang jott ki a dobozbol ami nem semmi a piezo mocsokhoz kepest.

Nem hasonlitottam ossze mas EQval de emlekezetbol es alapallapotban jobb az eredmeny mint az LR Baggsel. Bar azt lehetett EQzni. Szoval vegeredmenyeben biztos az lenne a jobb. Hianyzott egy picit az EQ. Tudtam volna meg allitani rajta.

Az arbol kiindulva, es tudvan hogy az Acousti-Q konkretan Piezo Puckupre van optimalizalva (ami szerintem nem igaz, mert nincs kulon Piezo bemente, de mind1 :) Meg az EQ tudtaban biztos vagyok benne hogy jo eredmenyt tud produkalni.

Tovabba nem tudom hogy egy draga csoves elofok mit tud, meg mennyire zajos. Ez tok turhetonek tunt. Tovabba allitolag egy jo minosegu csovel tobbszorosen jobb hangot tud produkalni. Az urge akivel beszeltem ugy latja hogy ha alacsony gain-en hasznalja az ember (marpedig az akusztikust tul torzitani nem erdemes :) akkor eleg hosszu eletu a cso ahoz hogy megerje ilyen cuccban gondolkodni.

(Magas gainnel lehet hogy egy-ket evenkent cserelni kell a csovet.)

Nem elhanyagolhato tulajdonsag tovabba a teljesen univerzalis, szabvanyos tapegyseg. Bar nem tud 220at, siman lecserelheto egy sima univerzalisra.

Szoval ennyi. Ebayen szoktak lenni ilyenek. Legutobb $107ert csaptak le ilyet. Most is van egy. Este vegez.