Pékk Creative Commons License 2006.02.08 0 0 3490

Tudod éppen ez a lényeg! Egy klubban az emberek adnak magukra, és csak megalapozott állításokat tesznek. Egy patinás klubban a tagok nem kockáztatják saját hírnevüket azzal, "ma betelefonáltam a Juniorba...Ja maga Érdről beszél..., örüljön hogy kap a gyeek egyáltalán enni..." Ez a beírás az elsőtől az utolsó betűig hazugság.

Hazúgság, hogy majdnem 100 millió a tartozás, mikor a jegyzőkönyvi tény adat - másik beírás - 62 milliót közöl. A különbség 47 %. Nem az a kérdés, hogy az egyik sok a másik kevé. mindkettő sok, hanem az igazmondásról szól az általad helyesen említett klubb! nyilvánvaló miért írt valaki 100 milliót. Sokkal jobban hangzik, jobban lehet vele hangulatot kelteni, kérdés minek. Sokkal inkább arra kell szövetkezni, hogy miként lehet nyomást gyakorolni az illetékesekre azért, hogy fizessenek. Tudom képtelenség, de bizton állítom, nem fog előfordulni az, hogy a gyerekek ne kapjanak enni, hiszen az maga az öngyilkosság a jelenlegi vezetők számára.

Valaki írja, több bírósági ítélet is van. Utána írja, folyamatban van az eljárás. Egy klubban nem illik ilyeneket állítani. Azt illik mondani, folyamatban van egy per, egy eljárás, aminek szerintem nem vitás a végeredménye. Természetesen ez a külső szemlélő számára kevésbé erős kijelentés, és jobban befolyásol. Egy klubban ilyet nem szoktak tenni.

Egy olyan klubba, ahol az alapszabály az állítások megalapozatlansága, a csusztatások a hazudozás, oda én sem fogok eljárni, de hiszem, hogy Érd Polgárai nem hazudozóak, nem szeretik a csúsztatásokat, és alapvetően szertik a tényeket. Egy ilyen klubba járni viszont megtiszteltetés. Ha ennek a klubbnak nem "Érdiek fóruma" lenne a neve, én sem kapálódznék érte, de mivel ez a neve, és én is Érdi (így nagy betüvel) vagyok, ezért igen akarom befolyásolni a játékszabályokat.

Ha ezek szalonképes szabályok lesznek élvezni fogom, ha továbbra is a korábbi hangvétel, módszerek uralkodnak, mindent meg fogok tenni azért, hogy felnyissam a hallgatag többség szemét az így viselkedők tetteire.

Előzmény: otterlo (3484)