Tudom, hogy ez a Te véleményed. De azt is tudom, hogy nem az enyém.
Ez itt nem a bíróság, ahol az a dolog rendje, hogy mindent bizonyítani kell, mert anélkül nincs értelme az egésznek. Egy internetes fórum az olyan, mint egy klub. Egy klub, ahova olyanok járnak, és éppen abba jelentkeznek be és járnak vissza, ahol olyan információkat lehet cserélni, és olyan beszélgetéseket folytatni, ami érdekes az odajárók számára. De a klubbéli beszélgetéseknek éppen nem az a jellemzője, hogy ha valaki kimond egy mondatot, akkor mások folyton csak azt hajtogatják: bizonyítsd be! Bizonyítsd be! Nekem ugyan nincs semmim, ami az ellenkezőjéről szólna, de Te mégis bizonyítsd be, mert ha nem teszed, akkor hazudozol, csúsztatsz, nincs egy igaz szavad sem!
Bizonyítsd be, hogy igaz, hogy a gyerek iskolájában kikapcsolták a telefont, mert az önkormányzat nem fizette ki a számlát!
Bizonyítsd be, ha azt merted mondani, hogy az egyik bizottsági kültag bűzlött az alkoholtól, amikor a képviselő-testületi ülésen összefutottatok!
Bizonyítsd be, hogy igaz az, amit az egyik szomszéd település polgármesterétől hallottál arról, hogy mi hangzott el a polgármesterek egyeztető megbeszélésén.
Bizonyítsd be, hogy valakivel beszéltél telefonon és képzeld azt mondta, hogy ... stb.
Tudod, egy klub nem így működik. Legalábbis én ilyen klubba nem vágyom, és nem is megyek el abból a célból, hogy rávegyem őket, változtassanak a szokásaikon: úgy beszélgessenek, ahogyan én helyesnek és egyedül üdvözítőnek tartom.