Pékk Creative Commons License 2006.02.08 0 0 3481
Nézd kiscowboy!

Ma nem voltam sem költségvetési bizottsági ülésen, sem ilyen egyeztetésen, így nem tudom miért kellett vona tovább maradnom. Ha ezek az ülések nyilvánosak lennének - erről itt is volt szó - még el is látogatnék, mert érdekelne miről tárgyalnak a nagyjaink, de mivel bizonytalanság uralkodott, így nem látogattam el oda.

Kérlek bocsásd meg nekem, de valóban több hazugságot sikerült már azonosítani, akár csak a mai nap folyamán is, számtalan csúsztatást olvastam, és számos olyan hozzászólást ami nyilvánvalóan hozzánemértésből fakad.

Abban a pillanatban, ha normálizálódnak itt a viszonyok, amikor nem megölni akarjuk a másikat, nem mindenáron meggyőzni, hanem értelmesen gondolatokat cserélni, hallhatsz majd akár tőlem is érdemi hozzászólást, és anélkül, hogy én meg kívánnám változtani egy felnőtt, kiforrott egyinésigű ember, valószínűleg megalapozott véleményét, én is elmondom, miként gondolkodok egyik vagy másik kérdésről.

Amit én kérek az nem azt jelenti, hogy el kellene fogadnod a jelenlegi városvezetést, vagy annak a döntéseit. Isten mentsen meg attól, hogy visszatérjünk a mindenki mindenről egyformán gondolkodik érába, sőt az általam megfogalmazott Felhívás - amihez itt tisztelettel felkérlek, hogy csatlakozz - csupán a vitamódzser, a hangnem megváltoztatását kéri mindenkitől.

Szerintem Te pontosan érted amiről beszélek. Remélem a hozzászólásaid a jövőben (is) megalapozottak lesznek, a hangnemed kulturált, és hozzásegítesz másokat is, még akkor is ha nem a te politikai meggyöződés szerint gondolkodnak, hogy elmondhassák véleményüket.

Hiszem, hogy Te sokat tudsz, tudnál tenni Érdért, ami mindannyiunk lakhelye.

Előzmény: kiscowboy (3479)