Igen én is nézegettem több helyen is kinálnak a neten rajzot 20-25 dolcsiért szinte minden tipushoz. Picit sokallom, de azért kösz, ha más nem lesz...
Szétszedtem az orgonát (p-100) ripityomra azzal a céllal hogy teljesen felujitom. Nagyon hitványul szólt, semmi magas, semmi visitás (jó tudom ez nem egy A-100) csak tompa komprimált hang. Hanggenerátor ugy néz ki rendben van, Billentyü érintkezők szintén, viszont a billentyük között sok a törött, repedt (felerösitöfurat mentén) A perka nagyon gagyin szól, zajos is brummos is. Vibrato-chorus rendben, Zengető hol müködik hol nem és kb felére csökken a hangerö (reverb tank hibátlan)
A volume soft és brilliance semmit nem szabályoz. Csöves végfokban eredeti 1962-es Hammond csövek. Lehet hogy elöregedtek és ezért van a tompa jellegtelen hang. (Cx3-m jobban szólt anno) Lábbasszus és expression pedál szintén rendben van , mintha uj lenne. Ezért kéne a rajz, de lehet hogy boldogulok anélkül is.
Kérdezném mindenkitől hol tudnék hozzájutni hibátlan (nem törött nem repedt) billentyükhöz. Van valakinek ilyen bontott eladó billentyüje?
Drawbar szet is kellene egy másik projecthez az sem baj ha funkcionálisan nem müködik.
Rakok majd fel képeket a munka fázisairól, ugyis le van kissé ülve a topic mostanság.