Konkrétumokat írni?
Igen azt kértem, így megpróbálok azokra válaszolni.
S hogy megint ne kapjak olyan szavakat a számba, amit nem mondtam: nem mondtam hogy megéri.
És azt mondod te is, hogy nem éri meg? (tudom, nem írod azt sem egyértelműen, de közben mégis azt propagálod)
Most már bárki kiszámolhatja, hogy évente többet utazik-e ezeknél a számoknál.
A számok, amiket írtam csak a szállásra vonatkoznak. Repjegy. étkezés egyéb utazás nincsen. Tehát amit hasonlítani kell az pusztán a heti szállás költség.
(Anti) mindig hozzáteszi, külföldön olcsóbb venni. Sőt, le is írja, hol vegyünk jogot. S bár "Anti" nem ajánlja a rendszert, azt is hozzáteszi, ezt a céget a tájmseresek szövetsége mégis ajánlja.
Azt hiszem ezt nem értetted meg. Amikor bemutatom, hogy mennyi a reális ára egy üdülési jognak, akkor a magyar cégek pofátlanságát mutatom be. Amikor hozzáteszem, hogy ezek milyen cégek, akkor azt az indokot előzőm be, hogy valaki esetleg lefitymálja őket. Capitó??
Akkor ezek szerint van, aki szereti és jól járt a rendszerrel, ha még ajánlja is azt?
Ha olvastad az oldalt, láttad, hogy ők sem ajánlják. Én sem senkinek, hogy ebbe beleszálljon.
A következő rész a JÓ és ROSSZ harcáról szinte zseniális!! Gondolom nagy StarWars rajongó is vagy.
Mert az bizony nem derült ki, hogy "Anti" hogyan is volt ebben benne (eladó, vevő), csak hogy állítja, ismeri a rendszert.
Miért, érdekel? Sőt azt sem állítom, hogy ismerem a rendszert. Csak ismerek egy pár hazugságot amit terjesztenek róla.
Akkor a kérdéseid:
Ha sokat utazol TS-sel vagy anélkül, akkor sem éri meg? Nincs határ?
A számolás egy hétre szól. Ha 2, 3, sok hét, akkor a költségeid egyenes arányban 2x, 3x, sokx nagyobbak lesznek. (míg utazási iroda általában 3 hét apartman foglalás esetén ad kedvezményt)
Ha bónushetet veszel van fenntartási költség? Mert van, aki szerint nicns.
Tudod mit jelent a fenntartási költség? A medence tisztítás, törölköző, fitness költségei. Ha te nem fizeted meg, akkor szerinted ki fogja megfizetni?
Az értékesítők úgy árulják, hogy nem kell fizetni, de ha felhívod az RCI központot akkor kapsz választ.
Ha bónusz hetet vesz 50.000 Ft-ért, és egy 4 személyes apartmanba költözöl a haverokkal vagy a családdal, akkor ezt össze lehet hasonlítani a szállodai éj/fő árral? 12.500 Ft/fő/hét, 1.786 Ft/éj. Ez milyen ár idehaza? (A csajok járnak le Zalába hosszúhétvégére, de még a 4 napot 100.000 alatt sohasem úsztam meg/fő)
Nem. Apartmant apartmannal lehet a legjobban összehasonlítani. Azaz 50 ezer bonusz költség plusz 70-80 ezer fenntartási költség az 125 ezer. Ennyiért lehet-e bérelni egy jó színvonalú apartmant azon a helyen.
A nem számítható tényező, hogy bónusz hetet csak akkor vehetsz, ha éppen valaki visszamondja. Szünetek és egyéb forgalmasabb heteken sokkal nehezebb timeshare hetet kapni.
360.000 Ft-ból egy négytagú család mennyit fizet egy hotelban Tenerifen?
Hotelt hasonlítsunk csak szállást adó apartmannal? De 100 Euroert mar lehet kivenni kétszemélyes szobát amiből kettő kell, az pont 350 ezer reggelivel szállodában. (ha pótágyazol, akkor kevesebb)
Sopronban? Kehidakustyánban?
360 ezerért Sopronban a Lővérekben elég sokáig el lesz a négytagú család. Kehidakustyán hol van?
360.000 Ftból meg lehet úszni egy Kenyai vagy Orlandói hetet?
http://www.secondcasa.at/dir/en/kenya/mombasa/index_1.html
Google első találat. 6 fős 150 nm-es apartman 100 Euró per hét. (gyengébbeknek 25 ezer forint)
Repjegy, kaja a timeshare-ben sincs benn
Én kaptam egy levelet, amiben jóval kisebb költségek vannak feltüntetve... (pl. 50 euro 5 éves tagdíj, 1,5 M ft-os négyszemélyes tengerparti apartman, nincs a bónuszhétenek fenntartási költsége)
Írok én is ilyen levelet. Sőt ha nagyon megerőltetem magam, akkor olyat írok, hogy még pénzt is kapsz. Utána megyek gyónni a hazugságaimért aztán rendben is van.
Lehet tudni, hogy kitől kaptad?
minden jog ennyivel jár?
???
A külföldi cégek is ugyanennyiért kínálnak mindent?
???
Szóval kérdéseidre kaptál választ (kivéve az ucsó kettőt, mert az nem teljesen érthető)