Anti-timeshare Creative Commons License 2006.02.08 0 0 103

Tudom, nem hangzik túl jól, de szeretek ide írni. Biztos látszik is.

Tudod mi lenne jó? Ha elkezdenél konkrtétumokat is írni.

megtéveszéts ide vagy oda (mert ebből, mint írtam nem csak itt, de csaknem minden nagyáruházban kaphatsz,

Ez a topik a West Corona-ról és a time sharingről szól. Van Tescos, Amwayes topik is. Itt a Tescot szidni off topik.

hibás csak az, aki tévesen aláír

Ha ezt a fogyasztó megtévesztésével érik el akkor nem csak ő a hibás.

A számokról annyit, hogy én nem adhatok, csak azt, amit itt a fórumon olvasok.

Vagy ismersz számokat és tudsz nyilatkozni, hogy ez megéri vagy beismered, hogy törött bögre vagy a számokhoz és neked csak mesélték, hogy megéri. Melyiket választod?

Nem mondtam, hogy a rendszer olcsóbb, mert nem tudom, hogy az -e. De mivel itt van "Anti", majd ő elmagyarázza nekünk számokkal, érvekkel, tényekkel. S akkor senki nem vitatkozik senkivel, mert a számok makacs tények és mindneki látni fogja, nem éri meg jogot venni. Ez gondolom ma, holnap ide kerül. S nincs többé vita.

Utaltam már a másik topikra, de úgy látom nem olvastad el. Nem baj ide teszem neked:

2 és fél millió forint egy hét Tenerifén (jószándékúan ebbe beletettem a belépési, átírási költségeket is amiket külön szoktatok még felszámolni). Ha bankba teszem kapok érte legalább 130 ezer forintot.

Az éves fenntartási költség 80 ezer forint. Eddig 210 ezer forintba került a szállás.

Éves tagsági díj 20 ezer, már 230 ezer forint egy hét.

Ha netán bónusz hetet akarsz vásárolni és szerencséd is van, hogy kapsz az előző vagy utána való héten, akkor az 50 ezer forint plusz 80 ezer fenntartási költség azaz még 130 ezer összesen 360 ezer forintért van hol aludnod (a minőséggel valóban általában nincs probléma). Ez valamivel több mint 100 Euró per éjszaka (még csak reggeli sincs benne, ami minden szállodában jár).

Ennyiért már 4-5 csillagos szállodába lehet menni félpanzióval.

Másik topikban írtam:

Elkértek legalább 2 millió forintot egy kis stúdióért (ha valaki "ügyesen" alkuszik)

Átírási költségek, belépési költségek legyen 200 ezer. Ennyi pénz a bankban legalább 140 ezer forint kamatot hoz.

Fizetni kell éves tagságit, fenntartási költséget az éves szinten egy másik 100 ezer forint. Eddig 240 ezer forint a szállás. Ha cserélgetni is akarok, akkor az RCI legombol még 20-30 ezer forintot. Tehát 250 ezer forintért kaphatok szállást valahol, ahová éppen nem akarnak menni az emberek.

250 ezer forintért már 4 csillagos szállodában félpanzióval lehet több mint egy hetet eltölteni.

Ha beleveszed, hogy a kilépéskor jó esetben is csak 100-200 ezer forintot kapsz, akkor a kamathoz meg egy éves 100 ezer forintot hozzá lehet tenni.

Anti, ha van kedved, te is mehetsz., írhatsz meséket... regényket. Egykis lazítás nem ártana neked...

Én teljesen el vagyok lazulva. Várom a számaidat.

OFF Ha megnyomod a "válasz" feliratot, akkor látszik hogy éppen kinek válaszolsz

Előzmény: Tenerife (101)