Tudom, nem hangzik túl jól, de szeretek ide írni. Biztos látszik is. De számomra mindig ez a nap mélypontja. Ettől rosszabb nem történhet, mit az, ahogyan itt egyesek nyilatkoznak. Mert mondja el mindenki a véleményét, azért fórum. De azért hozzátartozik az is, hogy megtéveszéts ide vagy oda (mert ebből, mint írtam nem csak itt, de csaknem minden nagyáruházban kaphatsz, lásd ismét, fogyasztóvédelmi fórumok), hibás csak az, aki tévesen aláír. Amikor az utcán leszólít vki, hogy menne haza, de rajtamaradt néhány gyapjútakaró és csak neked csak most csak a legolcsóbb áron kínálja és még enged belőle, több, mint a felét... ugye nem veszed meg azért, mert imádsz meleg takaró alatt pihegni? A számokról annyit, hogy én nem adhatok, csak azt, amit itt a fórumon olvasok. Mi nem kereskedők vagy eladók vagyunk. Itt hangzott el, hogy jog van 500.000-2.500.000 között, van csereköltség, fenntartási díj. Aki benne van/volt, több olyan is akad az oldalakon. Segíthetnek,hogy ki mennyit fizetett. Én is azt írtam, mindenki számolja ki otthon, mibe kerül ez neki. Hol a határ... Az "Anti" szerint ajánlott érdekvédelmi oldal azonban felhívja mindenki figyelmét, hogy a timeshare-t nem lehet igazán sem a tényleges ingatlanvásárlással (saját nyaraló), sem a csak utazgatokkal sem pedig az ingatlanalapokban való részesedéshez hasonlítani. Mert nem egyenlő egyikkel sem, mint ahogy ti ezt már nagyon jól tdjátok. Ezért nem is "sulykolhatom" hogy ez a rendszer olcsóbb. Mindig csak azt, ha az ember megteheti, használja ki a promóciós hét lehetőségét. Ehhez pedig nem kell sem előadásra, sem egyéb rendezvényre menni itthon. Sajnos én nem vagyok olyan olvasott, mint "Anti", nem tudom mi áll a hétvégi MLM könyvben. CSupán egy példa volt arra, hogy az ember álmodozhat sok mindenről, de a józan ész másmerre vissza. Bár "Anti" olyannyira dühödtnek tűnik néha... Szóval örülök, hogy van egy ilyen könyved otthon és néha lapozgatod. Biztos hasznos. Segít a jobb kommunikációban, a megértésben. Fejleszti a készségeidet. S talán megtanít olvasni, hogy azt írd és mond, amit én, s ne fordítsd ki a szavaimat. Nem mondtam, hogy a rendszer olcsóbb, mert nem tudom, hogy az -e. De mivel itt van "Anti", majd ő elmagyarázza nekünk számokkal, érvekkel, tényekkel. S akkor senki nem vitatkozik senkivel, mert a számok makacs tények és mindneki látni fogja, nem éri meg jogot venni. Ez gondolom ma, holnap ide kerül. S nincs többé vita. Én nem akarok bebizonytani semmit. CSak a szokásos szöveg: ha vki Tenerifere készül, akkor megéri a promóciós hétre kiugrani (s nem jogot venni!), mint még külön a szállsáért is fizetni. Ezért mondomakár Maxvalnak, akár SindBadnak, vagy enkanak, utazzon el egy promóciós hétre... élvezze a napot. Ha érdekli számolgasson, ha nem legyen gazdagabb egy élménnyel... Ez nem erőszak... Anti, ha van kedved, te is mehetsz., írhatsz meséket... regényket. Egykis lazítás nem ártana neked...