charlotte74 Creative Commons License 2006.02.07 0 0 11737

88-ban ált.iskola 8. év vége felé, a legjobb barátnőm barátnője lenyúlta a nagytesója 2 kazettás, csúcsminőségű magnóját, azzal nyomultak délutánonként az utcán. Hozott hozzá zenét is.Mode-ot.Bekapcs és vonultak a streeten végig. Esküszöm én szégyelltem helyettük magam, de a zene tetszett. Velük akartam majomkodni, de nem ilyen feltűnően, így a bandázásból inkább kimaradtam, de elhívtak Mode clubba.Nem engedtek el esténként, mondván korai még az!( szülőként megértem, de akkor lázadás ezerrel...)Sok könyörgésre elengedett anyukám, ha a nagytesó is jön, első szórakozóhelyeim egyikére, a budaörsi Mode klubba.Ott hallottam először Cure-t. Megfogott a kócos csávó. Aztán Cure és Mode clubbok tömkelege következett, de egyre mélyebben másztam bele a cure világába. Szépen csendben függő lettem. Azon mosolyogtam,amit lentebb olvastam, hány hajnalig-zenehallgatós éjszakám volt nekem is, mert nem tudtam a hatása alól kikerülni és elaludni...(Hamar átpártoltam Martinékkal folytatott röpke viszonyom után Roberthez. Azóta is együtt vagyunk. Gyerekünk még nem született. :-DDDD )

Függő vagyok most is. Temetőbe sosoem jártam, eret sem vágtam. Nem is fogok.

Na ennyi.