away alone Creative Commons License 2006.02.07 0 0 11735

hát nem tudom...

szerintem a Disintegration inkább visszatérés, mintsem váltás. akkor inkább a JWP, vagy a Kiss Me az. pont ezért olyan fontos, és misztikus album, és ezért is lehet az, hogy aki ezzel az albummal ismerkedett meg elsőként az tulajdonképpen beavatottá vált addigi munkásságuk egészének paradicsomába, hiszen az album maga ezt sugallja...

89 előtt meg tényleg nem nagyon lehetett hallani róluk idehaza, viszont apámnak megvolt a 79-es TIB, és a JWP átmásolva...innét hallottam először a Cure-t 4 évesen, a kazit két évvel ezelőtt találtuk meg, nekem meg csak sandított valahonnét, hogy mintha már hallottam volna. a vicc az egészben az, hogy apám azt sem tudta mit hallgatott akkoriban, egyszerűen csak tetszett neki valhonnét, és átmásolta. elmondása alapján 83-ban mindkét kazettát elég sokat hallgatta...és hát át is jött az rendesen, szinte tudat alatt belémszívódott. persze rengeteg zenével vagyok így, és csak keresem, vagy rátalálok mi lehetett az. néha idegőrlő, de ha megvan az rendkívűl jó érzés :)))

Előzmény: Mishproton (11724)