Valaki modja már el, mi volt itt délután, legalább azt, hogy ki írt ide.
Nos, akkor mondom röviden. :-)
WeeN fikanicktől topictárstól megkérdeztem, hogy kinek az utóda, mire azt válaszolta, hogy "elgurult a gyógyszered". A kérdést ismét feltettem, mire azt a választ kaptam, hogy "qurvaszar VEKÉ-s lehettél". A beszélgetés így ment tovább, mígnem a moderátorok megelégelték, eredmény: egy hét letiltás WeeN-nek. Aztán a továbbiakban nagyjából eseménytelenül telt az élet: wahrheit-tel próbáltam szóba elegyedni, de egyszercsak bekattant, és onnantól kezdve minden kérdésre azt válaszolta, hogy "gyógyszer". (Esküszöm, szó szerint így történt! :-) Csak sajnos ki lett moderálva.) A moderátorok ezt a remek teljesítményt mindössze egy nap letiltásra értékelték. Nagyjából ennyi a lényeg. Ezen kívül a nyolc hozzászólásos LuLu_-val is volt egy remek beszélgetésem, ami abból állt, hogy leköcsögözött, és amikor látta, hogy nem igazán sértődök meg, egyre idegesebb lett. Eredmény: végleges tiltást kapott. Szóval, dióhéjban nagyjából ennyi. :-) Ja, és utána én is kaptam egy nap tiltást, mivel beidéztem az index-fórumra egy részletet egy anyázó-fenyegető magánlevélből, és ezzel levéltitkot sértettem.