Sziasztok!
Olvasva a hozzászólásokat,eszembe jut az időszak,amikor megismerkedtem vele...Nővérkém akkoriban járt egy fiúval,aki megszerettette vele,és velem is:)Nővérem 17 volt,én 9.Ahogy lenni szokott:fiatal pár,akik nem tudnak hol lenni,mint nálunk,a tesómmal közös szobánkban,így ha éppen nem üldöztek ki belőle,akkor kaptam az adagot.Egykazettás magnónak nevezett vmi,amit egyébként valszeg az akkori számítógépekhez is találtak ki,na ez ontotta magából a ZENÉT! Persze volt másik magnó is,Videoton típusú,azzal még a felvétel is működött a Petőfiről,ahol asszem a Faith-albumot adták le egy az egyben:)A minőségről no comment,de hiába,ez volt akkor és csodálatos volt!Gyerek voltam még,9-10-11 éves,emlékszem nyár volt,minden reggel-délelőtt bömbölt az akkor már rokoni látogatás kapcsán az országba sikeresen behozott Schneider típusú egykazettás-rádiós-lemezjátszós "hifin",már-már minőségi cuccon a Disintegration...Azok a csilingelések,gondtalan gyermekévek,napsütés...szép volt...
Mileőtt elbőgném magam,befejezem:)Nekem így sikerült megismerkednem a ZENÉVEL.Aztán megkaptam első kazettámat, mely fehér volt és piros volt a szöveg rajt, ez nem más,mint a mixed up.(most páran biztos fintorognak,én rongyosra hallgattam)