anyabanya Creative Commons License 2006.02.07 0 0 876

Azért baromi cinikus ez a hozzászolás. Tudod mi is dolgozunk, ellátjuk a kölköket, megteszünk mindent, hogy nekik jobb legyen. Mikor más nyaral és kinnt sütettem a hátam a kapával a kezemben, de ez igy is van jól, ha bevállaltam a sok gyereket, akkor tegyek is érte...de azért az kicsit ciki, hogy a gazdaűg broker gyerek a nagy szuperül felszerelt lakásában aholt a kazán telefonriasztásra kapcsol be és minden szigetelt és modern kap kompenzációt, de a szegényebb, gyermeket nevelő, gyesen lévő nem...vagy csak kb márciusig...

Lehet, hogy sok a gyerekem és sokan vannak akik sokak szemében érthetetlen modon vállaltak hasonló életpályát, de én teszem a dolgom és sokan hasonloképpen. Nevelem öket becsületre, tiszteségre, toleranciára és mindenre, ami normális emberi emberséges élethez kell. Egészen biztos, hogy szabadon gondolkodó, önzetlen emberek lesznek, akik majd teszik a dolgukat...nem hinném, hogy kár azért amiröl én lemondtam értük és a társadalom veszit azzal, amit rájuk áldoz...Nem beszélve arról, hogy az a munka, amit rájuk áldozok gyakorlatban azt is jelenti, hogy nem csak most mondok le bizonyos dolgokról, persze önként és dalolva, hanem egész hátralévö életemre kitart ez, hisz mig más gyüjti a javakat a nyugdíjkasszába, addig én itthon probálok sok olyan embert faragni, aki majd tesz valamit ezért azu országért és majd öreg koromban lesz fasza minimálnyugdíjam....Azt hiszem nincs okom a szégyenre és büszkén lakom a magam 8 szobás házában 9-ed magammal, mert kurva sokat dolgoztam érte a férjemmel, az anyámmal és az apámmal....Mellesleg a házam ára egy közepes kategoriájú belvárosi középméretü lakás árával  egyezhet itt a mi városunkban...csak ugy gondoltam inkább nagy de kinnt a fenébe...mert az én esetemben igy ésszerű...

Előzmény: spooler (872)