Potika és Papp Zoli, köszönöm a segítséget!
Végül sikerült megírnom a CD-t, ami most már presztízskérdés volt, mivel sok CD-t megírtam már ezzel az íróval és ezzel a programmal, de nem nagyon szoktam átlépni a 700 MB-ot vagy a 80 percet. Szóval zavart, hogy 2 MB miatt baszakodik a Nero. Az általam használt Nero ugyebár más verziójú (5.5), mint amit Ti leírtatok, ezért a felépítése is más. A beállításokat átállítottam (túlírás engedélyezése, 81-82 perc, stb.), de nem vettem észre, hogy a CD-re írandó film kiválasztása után is van még egy menüsor, ami különbözik a másiktól, és itt is ki kell jelölni a DAO módot. Az első próbálkozásaimnál ezt nem tettem meg, ezért fordulhatott elő, hogy az írásnál esélyt sem adott arra, hogy újra betegyem a CD-t, csak annyit mondott, hogy nincs elég hely, és csak a "Mégse" gombra lehetett rámenni. Ezzel a módszerrel viszont megkérdezte, hogy túlírja-e, így sikerült megírni a CD-t. Papp Zoli tanácsait követve kilőttem minden más háttérben futó programot, talán ez is segített. De azért felírom magamnak a Potika által ajálnott honlapcímet is, hátha egyszer kell majd az újabb verzió is.
És még egy kérdés: ha audio CD-t írok, és azt tapasztalom, hogy a hi-fi akadozva, a számok között ugrálva játsza le, az azért van, mert 16-os vagy 12-es sebességel írtam? Ez is túl gyors lenne? Azért furcsa ez, mert régebben írtam CD-t 52-szeres sebességgel is, és azokat szépen lejátszotta ugyanaz a hifi. Vagy lehet a hifi, az író, a CD, vagy esetleg az mp3-mak hibája?
(A választ egyébként sejtem: a lehető legkisebb sebességgel kell írni és ne fusson semmilyen más program a háttérben...)