anyabanya Creative Commons License 2006.02.06 0 0 803

nem is azt mondtam, hogy a kormány gondja volna. Nincs ujra pénz adnak használtat...ez általánosban oké is, gimiben az érettségi tárgyak esetében nem biztosan okés...a hiányoság meg az elözö tulaj sara...Nem ezzel van a gáz, hanem a szöveggel, mert ugye azt is lehetne mondani, hogy mindenkinek biztositunk ingyenesen használatra tankönyvet...vagy nem kell azt mondani, hogy a nagycsaládosok hu de jól járnak, ha nincs igy. Ettöl függetlenül én már a forumokon ezerszer leirtam, hogy a segélyezés okos megoldása nem egyszerü feladat...és nem hinném, hogy összeségében keveset kapnánk, mert ez nem igaz, csak a duma hamis...

Ugy gondolom jobb volt, hogy a segélyek egy részét önkormányzat kezelte, mert ismerve a család egyéni gondjait modja volt kis családgondozással egybekötött felügyeletet vinni a családtámogatásba...nem hinném, hogy ingyen kéne vadi új tankönyvet adni, mert luxus, de akkor ne erröl beszéljenek...

S ugy gondolom a közgyogyosoknál is lehetne takarékosabban bölcsenbben...pl én nem adnék ki tartos cikket tulajdonba, mert gyakran köt ki a piacon...majd kér idövel másikat...nem adnék asztmásnak ingyen szemüveget...és talán a családi potléknál is lenne  bizonyos határ ami felett nem adnám...s az iskola kerülöknek sem adnám...

Előzmény: evangeline (796)