actionman
2006.02.06
|
|
0 0
1693
|
Akkor sem hinnék, akkor tudnám, hogy létezik. Errol beszeltem. Az életemről ne ítélj, hogy ne ítéltessél! Nem vagy te Jézus...Nem, en nem vagyok Jezus, de ettol fuggetlenul megitelhetem az _eletedet_, Jezus ugyanis nem ezt tiltotta meg, hanem a masik _szemely_ folotti iteletet (de ilyet nem szoktam tenni). Azt pedig maga Isten mondja, hogy az ember megtereseig gonosz, szoval nem igazan ertem a problemadat. Akkor tudnám, hogy úgy kell élni. De majd ha beszéltem személyesen Jézussal, aki idejött, és megmutatott nekem mindent, akkor visszatérhetünk erre a kérdésre.Aha. Es ha nem jon hozzad szemelyesen, vagy esetleg nem mutat meg mindent, es igy keri szamon rajtad a hiabavalo eletedet, akkor majd azzal fogsz takarozni, hogy 'de hat miert nem jottel te magad, akkor hittem volna'? Hinni annyi, mint nem tudni.]/i]
Ez elegge meggondolatlan. En felnottkent tertem meg, es allithatom, hogy addig is tudtam. Ma mar azonban hiszek, de amit addig tudtam, nem veszett el, az meg mindig a fejemben van. Hanem a hit latast jelent. A hivo ember sok olyan dolgot is lat, amit te nem. Te a hivo emberhez kepest, aki bizik es ad Isten szavara, vak vagy. Ezt jol peldazza az a parbeszed, ami pl. a tortenelem kapcsan folyt itt (nem veled). Nemelyek csak kotik az ebet a karohoz, masoknak meg leesik a papirpenz, hogy mi a nagy harci helyzet.
Igazabol egy dolgot nem ertek: ha szerinted mindez csak mese, akkor mit eroskodsz itt? Tudjuk jol, hogy te megveted a keresztyeneket, hogy te nem hiszel, etc. Es akkor mi van?
ActionMan |
Előzmény: Törölt nick (1691)
|
|