Papp Zoli Creative Commons License 2006.02.06 0 0 9853

Ez talán segít:

"Kizárólag a 700 MB -os lemezekre áll ez a leírás!!

Nekem az 5.5.10.15 verzió van de ennek jónak kell lennie a korábbi vagy az újabb verziókhoz is.
Ez fontos! Ha túlírást végzel lehetõleg semmi mást ne csinálj a gépen (nekem alapból tiltva van a képernyõ védõ) kapcsold ki a képernyõvédõt és a víruskeresõt is addig amíg a túlírást végzed.
Indítsd el a Nero-t :))
A fájl menü részben a beállításokra klikk. A különleges beállítások fülre klikk majd tegyél pipát a túlírás engedélyezésére az általános fülön belül sárga jelnek adjál 81 percet piros jelnek 81:50 percet alkalmaz, okézd le.
A szerkesztés menüben a többmenetes fülre klikk és válaszd az egy menetes írást.
Majd az írás fülön válaszd az egymenetes DAO módot (van író amelyik az egymenetes DAO/96 szereti) és az íród legkisebb sebességét válaszd!! Ha ezek megvannak okézd le.
Majd az ikon soron klikkelj a Nero Expresszre.
Klikk a következõ gombra (jobbra lent van alul) a felbukkanó ablakban állítsd be a legkisebb sebességre az írási módot és ha esetleg bevan jelölve a "késõbbi fájl hozzáadási lehetõség" vedd ki a pipát. Klikk az írásra és valószínûleg balhézni fog a progi hogy tönkre megy minden de ezzel ne foglalkozz hanem küld meg okéval. Ha elindul az írás akkor nyert ügyed van ha nem akkor bugos a progi :) és lökd vissza a lemezt elkell indulnia az írásnak.

Túlírni pedig márkás cd-t írj ne Tesco gazdaságos baromságot vagy az Europarkban "Galaxy" néven árult csodát amibõl 10 db 1150 Ft azt hiszem. Ezek jók mezei adatok tárolására ami nem gond ha elveszik (rothadás).
Nekem LG íróm van ami pl. nem igazán szereti a Philips lemezeket. Mások is panaszkodtak már hasonlóan rontott lemezekre és biza nagyon sok Philips lemez "rothad" vagyis egy idõ után olvashatatlan lesz a lemez. 100 évig jó lesz blablabla...... francokat.
Úgy látszik ferdeszemû író csak a ferdeszemû lemezt szereti TDK-t :) mert nekem azzal nincs bajom de mindenki válasszon olyant ami neki megfelel de túlírni ne vacakot vegyen."

Én ezzel,szoktam.

Előzmény: _321 (9839)