Sir Balamber
2006.02.05
|
|
0 0
690
|
Na mindegy, úgyis off, de kifejtem. Jó veled beszélgetni. Naszóval. Először is próbáljunk meg elvonatkoztatni tőlem, pontosabban ne az Orbán-Gyurcsány univerzumban vizsgáljuk a kérdést ahol lehet azzal viszontérvelni nekem Gyurcsány fittelinázására hogy Orbán meg rejszolt, hanem önmagában. Persze nem vitatom, hogy rejszolt, de Dávid Ibolyát kivéve le merem fogadni, hogy ez az összes parlamenti párt elnökéről elmondható. Visszakanyarodva hősünkre alapvetően 1 nagy és sok kicsi bajom van vele. Az 1 nagy az, hogy én még 20 forintot sem bízok olyasvalakire (hacsak direkt nem) akiből kinézem, hogy lenyúlja. Márpedig a mi jeles Gyurcsányunk "100 éve" ékesen demonstrálta a közvagyon iránti kiemelkedő érdeklődését, különös tekintettel annak felelős és patrióta magánvagyonná konvertálására, valamint erősen jeleskedett (szintén még a múlt században) az egyenlő közterherviselésben amennyiben ez nem hátráltatja magáncélú (le sem merem írni) luxusberuházásait. A számviteli fegyelem szintén erőssége, persze csak ha nem akadályozza az előbb fent felsorolt tevékenységeket. A sok kicsi meg a stílusa gesztusai elszólásai meg ilyenek. De ettől még lehetne jó miniszterelnök. |
Előzmény: alfredoo (683)
|
|