gyomnövény Creative Commons License 2006.02.05 0 0 17

megérett a munkám gyümölcse és tavaly vezető beosztásba kerültem.Döntenem kellett.Rossz ember lennék azért mert/egyenlőre/a munkát választottam?Baj az,hogy elértem valamit és nem akarom veszni hagyni?Szerencsémre a párom 100%-al mellettem áll!Egyetértünk!

Kedves Andi!

Ha így van, csak gratulálni tudok Nektek! Az a lényeg, hogy a párkapcsolatban mindkét fél vágyai, tervei, céljai azonos irányba mutassanak. "Rossz" ember csak az lehet, aki átveri a másikat. Ti közösen döntöttetek.

Egyébként én - természetemből adódóan, szóval egy percig se vonatkoztasd magadra - visszautasítottam volna a vezetői pozíciót, mert büszkébb lennék magamra családanyaként. Számomra nem lenne annál nagyobb "dicsőség", elismerés, siker, hogy egy férfi méltónak találna arra, hogy én legyek a felesége és a gyerekei anyja.

Látszólag pitiáner szerep ez, és "hálátlannak" tűnik, mert háttérbe kell vonulni.  Azonban hátországot biztosítani egy családnak, egyáltalán nem is olyan könnyű feladat! Ebben is kell tudni vezetni, érdekeket összehangolni, a napi teendőket megszervezni, stb.

Előzmény: andi88 (15)