BonLaci Creative Commons License 2006.02.05 0 0 242

Szia!

Nekünk tavaly is meg most is alapban benne vannak a fak. programok, mert még összel fizettükbe és akkor az akcióban ez is benne volt.

Nem tudom hogy most nektek benne van e vagy nincs? Ha benne van akkor elmentek a többiekkel busszal, ott megkapjátok a belépőket és szoltok az idegenvezetőnek, hogy titeket ne várjanak, mert ti innentől egyedül mentek tovább, bár a kir.palota utánni csónakázás is nagyon érdekes.

Ha nincs benne az árban akkor természetesen egyedül mentek, ahogy akartok. Az biztos, hogy nekem benne van az árba, de nem fogok elmenni, mert azért hetedszer már nem akarom megnézni. Helyette inkább elmegyünk a kínai negyedbe egy kicsit csámborogni. A közlekedést megnézem és vissza jelzek.

Tavalyról tudok még csak nyilatkozni, mivel 15-én indulunk majd. Tavaly tökéletes volt a szervezés, a késésekről sajna nem az iroda tehet, meg arról sem, hogy tavaly mikor meg érkeztünk két órát vártunk a csomagokra, mert nem nyilt ki a gép csomagtartó ajtaja. Ezért nem tudtunk elmenni a hotelbe lefürödni hanem rögtön az első program mentünk, izzadtan, "koszosan" stb.

Tavaly BKK-ban Helga volt az idegenvezető aki kint él. Ö bejött a kir. palotába is bár mondta, hogy külföldinek tilos idegen vezetni ilyen helyeken és rengetegen figyelik őket és ha rajtakapják nagyon sokat kell fizetnie és ki is toloncolhatják az országból. Ezért ő adott egy pontos magyar nyelvű leírást és mindig mutatta hol tartunk és te az infót elolvashattad a papírról.

Ez válasz valakinek (nem jut eszembe a nick neve) aki írta, hogy az idegenvezető még be sem megy a palotába, hát ezért mert nem mernek kockáztatni.

A hotel tökéletes nagyon jó helyen van minden gyorsan elérhető.

Egyenlőre ennyi, most megnézem a térképet aztán jelentkezem

Üdv. Laci

Előzmény: first trip Thailand (235)