Azoknak, akik szerint ez egy fos sorozat: érdemes lenne egy kicsit itt is körbenézni, olvasgatni a BSG Classic History-t, mert az előzmények ismeretében talán egész más fényben fog feltűnni az egész...
Nekem egyébként nem volt szimpi ez a sorozat régen (15 éve), és ezért nem is kezdtem el letöltögetni a mostanit. Akkoriban, amikor a klasszikus részeket láttam, nekem Buck Rogers volt a kedvencem (eltekintve a Star Wars-tól) a bilibilibli robottal, és valahogy nem is nagyon értettem, hogy mit akar a sok KnightRider szemű robot, meg mit küzdenek folyton a jó fésült fiúk velük... Übergagyinak is éreztem egy kicsit (bár nem a buck Rogershez képest, már csak azért sem, mert igen nagy hasonlóságot mutattak sokmindenben). Ettől függetlenül néha néztem, mert egyébként jó kis sci-fi volt, robotok, piff-puff, miegymás... Ma elkezdtem nézni az új sorozatot, és meg kell mondjam, volt benne pár olyan pillanat, ami miatt végleg úgy döntöttem, hogy nézni fogom... Tetszett az egész szitu is, de odavoltam azokon a szösszeneteken, ahogy hozzákötötték a klasszikus sorozathoz... persze, amerikai nyáltenger meg minden, de mindig bejön... utalások egy letűnt korra, amire nosztalgiával emléxünk, egykor része voltunk, és büszkék voltunk/vagyunk, hogy a része voltunk. Örexem? :)))
Sz@r szinkron ide-vagy oda, nekem teccett. Alig várom a jövőheti epizódot.
Egyébként szívesen látnám itt, hogy minek is kellett volna fordítani a címet. De komolyan. Kérem ide a javaslatokat. Battlestar Galactica = ?