juiceman Creative Commons License 2006.02.04 0 0 178
Nagyon ül a csapat! Minden ok? A Trafikosoknak itt egy dícsérő cikk: http://www.vezess.hu/hir.php?idx=7373

Az én Vivarom, jelentem 133.000km-nél kisebb problémákkal küzd.

1. A stabilizátorokat tartó rúd kéz bilincssel van felfogatva az alvázhoz, és hogy ne zörögjön, a rúd és a bilincsek között van egy-egy gumi-szilent. Na, ezek koptak el, és elég furán kopog emiatt a kocsi első futóműve. Ám a szilent külön nem kapható, nincs is külön cikkszáma, így a rúddal együtt kell megvenni - aranyárban. (45kHUF)

2. A téli szünetben a kocsi két hetet állt egy fűtetlen raktárban - és attól kezdeve nehezen indul, hideg és meleg motorral egyaránt.
Izzítógyertyák ok.
Diagnosztika, fejvakarás, nagynyomású szivattyú és porlasztócsúcsok emlegetése után valami reel szivattyút húzott szét a szerelő, mondván, hogy ott is van egy szűrő, amit ki kellene takarítani (hozzáteszem, a kocsi csak kúton tankolt gázolajjal üzemel, mer'az Áfát csak így tudom elszámolni). Ehhez rögtön kellett két kis gumigyűrű, mert ha szétszedik a reel szivattyút, azt cserélni kell. gumigyűrű megrendel, sziattyú szét, takarítás - minden maradt a régiben. Most még a tankot vetetem le és takaríttatom ki a tápszivattyú előtti szűrőt, aztán....