csordásirén
2006.02.03
|
|
0 0
2300
|
Valamelyik nap leírtam a Dreamsben való megpróbáltatásainkat. Mivel azóta tájékozódtam a következőket kell mindenki tudomására hozni. Ezen események csak a töredékét képezték a történteknek. Amit nem tartottam fontosnak le sem írtam.Ha valaki gondosan elolvassa évekre visszamenőleg a fórumot rá kell hogy jöjjön az utazási irodák rendszeresen olvassák azt. Erre bizony vannak utalások! Természetesen nekik az az érdekük, hogy minden utat eladjanak. Ezért szállnak be a fórumba mintha ők milyen jól érezték volna magukat. Azt már tudják, hogy mi már biztosan nem tesszük be a a lábunkat többé! többé. Mi ott követtük el a hibát, hogy legelőször a Grand Azure-ba kerültünk (véletlenül) és a szint egyszerűen lehengerlő volt. A neten talált képek alapján választottuk a Dreamset, bár ne tettük volna!Amikor megláttam, hogy last minuteban van, rögtön lecsaptunk rá. Nagy szerencsénk volt hogy az Azureba át tudtak minket helyezni. Nem sajnáltam rá a fejenként 30S-t. Azért csak nyolcan mentünk, mert nem volt több hely! Mi voltunk a leghangosabbak, mi nyertünk. Ha valaha is megyünk még csak a Grand Azure-ba! Egyébként hatalmas csúzdái vannak külön medencével így senkit nem veszélyeztetnek. És egy megjegyzés, a Grand Azure sose kerül last minute-ba mert az utazás kiállításon mind lefoglalják, az az utolsó lehetőség, hogy kedvezményesen befizessétek (március vége)! Dacolva mindenki haragjával minden véleményemet továbbra is fenntartom! |
Előzmény: nyagi (2298)
|
|