orlanda Creative Commons License 2006.02.02 0 0 470

Nem léptem fel támadólag.

Nem szokás úgy szakdolgozatot írni instabil emberekkel a tárgyban, hogy a konzulens nem tud róla, alapvetően pedig a konzulens közvetítésével jön létre a kapcsolat rezidens és felkért interjúalany között. Kértem, hogy írja meg ki ő, rákérdezhettem volna, nyugi lett volna. Annak ellenére, hogy ő azt szertné, hogy anorexiás betegek nyilatkozzanak betegségük kialakulásának körülményeiről, mint idegen (amiben belefoglaltathatnak családi problémák, felmenők betegségei is), ő egészséges orvostanhallgató létére annyit nem vállalt be, hogy a nevét megírja.

A rám vonatkozó etikai szabályok szerint ennyit meg kellett tennem.

Szívesen beszélgetek veled erről, ha gondolod élőben is; ha gondolod etikai kódex magyarázattal is - de itt bizony, legalább annyira igazam volt hogy mondja meg a nevét. For further information please contact me on orlando_005athotmaildotcom. Más nem tartozik erre a fórumra.

Üdv,

Orlanda

ui: A téma nem vicces. Történt már olyan, hogy beteg kiborult a rezidens interjúja után és öngyilkosságot kísérelt meg, pedig akkor ott voltak körülötte. Kedves "dr." Taifel.

Előzmény: Mr. Tajfel (469)