"Ugye írtam, hogy nem az számít, hogy ki mennyire tűnik hitelesnek."
Ezt majd azután mondd hogy kiálltál az emberek elé. Rádnéznek, meghallgatják amit mondasz és jobb esetben csak kinevetnek. Rosszabb esetben hamis tanitonak neveznek majd... Az emberek visszajelzését nem lehet félremagyarázni.
Nem véletlen hogy nem kiváncsiak se rád, se Harryre.
Hiába rendelkezel hatalmas tudással, ha nem tudod átadni azt, mert az emberek nem tudnak felnézni rád, nem vagy számukra követendő példa. A hiteltelenséget nem tudod tudással potolni. Az emberek jobban hisznek a megérzéseiknek és annak amit látnak, mint amit hallanak tőled... Néznek téged és azt gondolják "Ilyen leszek, ha megfogadom amit mond?? Kösz, inkább nem." Nem akarnak veled azonosulni, mert nem tetszik amit látnak. Ezért számit a hitelesség.
Az első benyomás mindent eldönt. Igy müködnek az emberek...
"Hogy én mit adtam a világnak? Mindössze Mazdaznan és egyéb csatlakozó infot közöltem azokkal, akik erre kíváncsiak voltak; lefordítottam egy-két fontos anyagot...(amire persze nincsen most kiadó itt Mo.-n)"
Ne bántodj meg, de ez még kevés ahhoz hogy birálj másokat... Az első 100 előadásod után majd szoljál.
"Nekem nem volt lehetőségem az emberek hiszékenységére alapozva egy újabb valamit alapítani, nem állt mellénk senki sem."
Talán nem véletlen. Ezen kéne elgondolkodni esetleg...
A lehetőségeket a karma szabályozza. Szerencsére nem az van amit te akarsz...
A jósnők emlegetése megint csak nem javitja a magadról kialakitott képet.
Az ezobiznisz emlegetése szintén...