OLAJ - MAFC 66 - 76
A mai meccsen látottak mellett nehéz elmenni szó nélkül,egész egyszerűen elfogadhatatlan és tűrhetetlen,amit a külföldi játékosaink műveltek!A maihoz hasonló kaliberű ellenféllel szemben,hazai pályán már a vereség ténye is szégyen,de igazán szégyenteljessé a módja teszi...Ma mintha mindenki saját magának játszott volna a csapatban,egyéni statisztikajavítás céljából!Bazzeg,3 az egy ellen támadunk,Soares hozza fel a labdát,és inkább belevezeti az előtte álló Fisherbe ahelyett,hogy leosztaná jobbra az egyedül érkező Sabaliauskasnak ; Jokszimovics nemes egyszerűséggel nem passzolt,ugyan a lehető legrosszabbul ment neki a dobás,csak ráverte emberről is,ha kellett,ha nem (többnyire persze szó sem volt dobóhelyzetről).Kelley durcázott ; bizonyára nemegyszer kérték tőle mostanában,hogy ne szimplán az ő egy-egyeiből álljanak a támadásaink és tegyen valamit a figurák érdekében,erre 20 percig felé se nézett a gyűrűnek + védekezett egy méretes alibit...Pokesz persze leszedte mint egy sakkbábut a tábláról,az utolsó három percre tette vissza,elveszett meccsállásnál.Mivel nem vagyok ott edzésen,nem tudom,kinek van igaza,de ez így nem mehet tovább!
A ma történtek csak megerősítettek abban,amit a nyíregyházi mérkőzés másnapján leírtam - itt sürgős változásokra van szükség és közeledünk a huszonnegyedik óra felé...!
Ha ez így megy tovább,még kiesési gondok is lehetnek :-(((
HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!