Szerintem a homoszexualitas erzelmi zsakutca, föleg ha nem talál magának partnert .
Hát őszintén szólva minden szerelem zsákutca, ha nem találja meg a partnert.. könyörgöm azt kéne már felfogni, hogy a homoszex. nem neveltetés kérdése, hanem születési adottság...
Meg tudni kéne a különbséget a biszexualitás, a tarnsztvezita, a homoszexiális meg a nem is tudom hogy írja le az orvosi könyv szóval aközött, amikor egy fiú testebn egy lány leke lakozik, illetve egy lány testáben egy fiú lelke... (ez utóbbival már találkoztam, és a család döbbenetével is...)
Nem kell ehhez sok tudomány, csak egy kis beleképzelés. És máris megérted. Ezt úgy hívják, hoyg empátia vagy mi. Pillanatnyilag ott tratunk, hogy már köztudatban forognak ezek a fogalmak, de nagyon kevesen vannak tisztában ezeknek a lényegével. A "nép" azt hiszi, hogy homokos az aki az akar lenni, vagy akit homokosk neveltek... egy frászt, ah ez ilyen egyszerű lenne.. :-(((
MInden kornak (minden nemzedéknek) megvannak a maga kihívásai - a mostaniaknak a drog meg a meleg párkapcsolatok. Ide a rozsdás bökőt (bár nem biztosd, hoyg megérem), hogy mire a ti gyerekeitek lesznek 30 évesek, ezek már oylan hétköznapi dolgok lesznek, mint manapság pl az, hogy azt tekintik csiudabogárak, aki a házasság előtt nem fekszik le még a vőlegényével sem... pedg "az én időmben" ez még norma volt nagyjából...