Toljadneki Creative Commons License 2006.01.31 0 0 1914

Üdv. Lacetti fanok ! :))

Bejfez !

Köszi a korrekt tájékoztatást, majd megnézem a vasat !

1,4 Elite !

Ühüm, szeressem tolni neki ! De még nem szabad, meg a sajátot amúgy is csak az egészséges határokon belül bántom ! A céges, hát, az egy kicsit többet kap :)) !

KNÉ !

FOTÓÓÓÓÓÓT ! MOST ! Viccet félretéve, a fólia okos szempontok alapján jó döntés volt, kíváncsi vagyok erre az átmenetes dologra, mert én még nem húzattam be a Lacsit ! Persze nem kerülheti el a sorsát, tavasszal terveim szerint kapja a közepes LLUMAR - t ! Mi egyébként nem egészen 2,9 milkáért kaptuk az 1,4 Elitet, de úgy, hogy ebben benne van még 4 db. alupacsker is ( ami ma meg is érkezett a kereskedésbe, holnap viszem a nyári gumákat, tegyék csak fel őket, aztán ide hozzám haza ! :)) ), meg egy Bearlock váltózár is. Ezek "elvileg" 80e + 40e Ft. - ba voltak, ha ezt nem számoljuk akkor 2,8 M. alatt volt metálfénnyel a verda. Klíma meg lízingkedvezményt adtak ( ez 360 valamennyi ezer forint volt ), meg a váltózárból csíptek le tizenvalahány ezret. Ajándék : 4 db. Bridgestone Blizzak téliguma felszerelve, méretpontos szövet szőnyegek, teljes kötelező ( meg egyéb ) felszerelés csomag, no meg egy Chevy - s esernyő és kulcstartó. Szerintem mi is jó áron vettük a vasat, főleg a téligumáknak örültem nagyon, akárhogy is, több mint egy "kiló" a négy darab. :))

Alig várom már, hogy jobb idő legyen ! Alukerekek fel, fóliázás, aztán tóójjjaddd neki !

Csúgáz ! Toli.