dr_Freeman Creative Commons License 2006.01.31 0 0 859

Ravenholm...:) Eleg eros volt az a resz, hozza Grigori atya, mikor azt vegigvittem, ejjeleket nem aludtam. Utana a Highway17nel az alagutbalesetnel, ott megint voltak zombik, az egesz olyan nyomot hagyott bennem, hogy megint egy hetig forgolodtam:)

Hamar itt tartunk:

Sokszor belegondolok, ha ez eloben tortenne, mi lenne. Igy szuletett meg a sajat tortenetem, ami egyenlore megcsak forgatokonyv, a Half-Life X. Itt a fohos (voltakepp en, az iro) szemelyesiti meg Gordon Freeman fiat, akinek bizonyos okokbol vissza kell menni a romokban hevero Black Mesa komplexumaba. Ezidotajt Gordon mar reg meghalt, es a Combine reven az idegenek uralkodnak a Fold felett. Igy a Black Mesa romos falai koze is betanyaztak a lenyek. Van mar benne meg ket illeto, akik szinten leszarmazottai a HL2 korszakszereploinek, es bizony ezek kegyetlenul meg fognak halni, ahogyan en is. Legalabbis igy tervezem. Van mar benne agyturkalogep, amivel fel szememet kinyomjak, igy juttatvan be az agyamba az implantatumot, amit majd Gordon hologramja segitsegevel szednek ki, visszater Breen is. Eleinte ugy kezdodik mintha HL1 lenne, aztan van benne jopar igen meresz fordulat, amolyan anti hollywood az egesz. Hogy ebbol jatek legyen ahoz technologia kene a palyak custom editalasara, hogy film legyen belole (mert szerintem ezerszer jobb mint a larakroft betmen spajdormen) ahhoz meg egy csodaszer, amit Spielbergnek neveznek. Mivel egyik sem all rendelkezesemre, igy marad a konyv formatum, azt legalabb ki tudom vitelezni magam is:)

Előzmény: Mr_Fusion (856)