ivelda Creative Commons License 2006.01.30 0 0 249

Nos Szilva! Tényleg igazad van ez a dolog bármennyire felkészülsz is rá sokkszerűen ér! A nagyobbik lányom 15 és fél éves volt amikor véletlen megtaláltam a zsebében a fogamzásgátló receptjét, ...nem volt 4000Ft-juk h kiváltsák... Szörnyű érzés volt hisz nagyon - nagyon fiatalnak éreztem még "ehhez " a dologhoz és ráadásul úgy éreztem minden addigi "nevelésem" csődöt mondott, mert nem voltak nálunk tabuk ezek a dolgok nyíltan és sokat beszéltünk róla és rosszul esett, h mégis a hátam mögött stb...Meg a fő dolog az volt, h nagyon fiatalnak éreztem és a kapcsolatát sem éreztem olyannak amiben ennek meg kéne történni.Ő is megszeppent persze a lebukástól... még többet beszélgettünk én azt próbáltam neki elmondani amit éreztem is , h ez nekem mennyire rosszul esik(h nem volt őszinte)meg h mennyire féltem. Tiltani , büntetni semmiképp nem akartam, mert azzal csak eltávolodott volna tőlem meg nem akartam, h rossz érzésekkel körítve kelljen megélnie azt h szerelmes...stb.Pár hónap múlva véget ért magától is a kapcsolat,  és a mostani barátjával pedig már 3 éve együtt vannak.

Látom , h megbízható a fiú szeretik egymást ez már azért teljesen más, soha nem tiltottam meg h együtt legyenek(azt gondolom hiába is tiltottam volna) de mindig el is mondott mindent.

Közben a kisebbik lányom is gimis lett és a két csajszin keresztül két középiskolai osztályba is belelátok úgymond, meg talán jobban rányilott a szemem ezekre a dolgokra, szal amit a Váradi Március mondott az naon igaz:a lányok többségével még 15 éves kora előtt megtörténik és nehogy azt higgyétek, h a fiúk idősebbek mert többnyire egykorúak a "partnerek".

Az hogy mennyire meg tud változni az ember hozzáállása a dolgokhoz azt hiszem mi sem mutatja jobban,mint az h a Kicsit már magam vittem el a nőgyógyászhoz, h kapjon tablettát. Pár hónap híjján 16 éves volt és Mercilon nevű gyógyszert kapott, az egyik bnője a Lindinettit szedi-ez mind a kettő nagyon alacsony hormontartalmú, a másik bnője pedig a Diane35-öt ez pl. a pattanásokra is jó.

Nekem az a véleményem , h nevelhetjük bárhogy és lehet velük a kapcsolatunk bármilyen jó ezeket a dolgokat úgysem kerülhetjük el és a legtöbb amit tehetünk, h megóvjuk őket !

Itt a neten elég jól utána lehet nézni egyébként a fogamzásgátlóknak.

Előzmény: Szilva2 (244)