zsuzsa Creative Commons License 2006.01.29 0 0 247
Megbocsáss, de ez nem az én szubjektiv véleményem, hanem általában megváltozott az emberk felfogása.... amikor én voltam gyerek meg gondolom te is, akkor nem foglalkoztak azzal tul sokat, hogy a nö élvezi-e a szexet, tisztában van-e a teste müködésével, senkit nem éredekelt hogy éli meg a szülést, egyáltalán nem volt divat szoptatni, pláne több honapig, páros lábbal rugták volna ki az apámat a szülöszobából, ha be akart volna menni, egyszerüen másképp viszonyultak a testiséghez, de a mostani gyerekeknek nem lehet azt mondani, hogy nemi szervhez csak orvos nyulhat. Ha most 12-14 eves lányod van, akkor kénytelen vagy alkalmazkodni ahhoz, hogy vagy te mondod el neki és próbálod a saját erkölcsi normáidhoz igazitani a mondaivalódat, vagy inkább az IM-böl fogja megtudni amit akar.
A mai világban SZERENCSETLEN-nek mondom azt, aki mint Március kartárs leirta esetleg már csinálta hármasban , de azt nem tudja, hol van a méhszája .
Pár éve volt valami szülöszobás riportmüsor-sorozat az egyik kereskedelmi adón, hát a legjobban, teljes pánikban azok a szerencsétlen fiatal lányok visitottak szülés közben, páni félelemben, akiknek, mint a beszélgetés során kiderült lövésük nem volt arról, hogy müködik a testük.
Ápp ma dobtam magam hanyatt a lányom tiniujságján, majd mindjárt elöszedem és bemásolok ide belöle, ha a tieid olvassák, akkor kukkants már bele egyik-másikba, mit tud meg belöle a gyermek a szexröl...
Előzmény: AliceCsodaországban (242)