zsuzsa Creative Commons License 2006.01.29 0 0 196
A tampon általában a szülönek okoz problémát. Egy ismerös anyuka minden honapban cirkuszt rendezett, hangosan kiabálva és mindenkinek elmesélve, hogy ö nem engedi, hogy a vérzés alatt a 13 -14 eves lanya uszni jöjjön, mert a tampon szerinte nem egészséges és majd kronikus ilyen-olyan gyulladása lesz a gyereknek és meddö lesz, mert minden uszo az lesz. Én ugy emlékeztem Egerszegi Krisztina se meddö, pedig 20 evig uszodavizben ázott felnapokat, de nem akartam izgatni az anyukát, csak az volt a furcsa, hogy a kislanynak semmi gondja nem volt, mindig az anyuka pattogott es ugy ereztem, ha gyerek lennék , akkor nehezen viselném, hogy ilyen intim témát mindenkivel kitárgyal az anyukám, aztan a többi gyerek röhög rajtam a hátam mögött...
Ha a gyerekem nyafogna, akkor intézkednék, de egy 14 eves lany el tudja dönteni, hogy faj-e a hasa es kenyelmes-e a tampon. Emlékeim szerint én el tudtam...bár az anyukamnak is tampon-fobiaja volt, de vettem a zsebpenzemböl, hogy ne legyen ciki tornaorán a betét.