Hi !
Én meleg váltónál is úgy érzem, hogy rendesen, férfiasan be kell tenni egy-egy fokozatba. Mondjuk még csak 5xx km van benne, meg hát az olaj is ki tudja milyen. Ha nem áll be, akkor asszem kap majd valami normális hajtóműolajat. Az Ignisnél a gyári Opel váltóolaj tett csodát, ég és föld volt a különbség a gyárihoz képest, mikor beleraktuk.
Ui.: nagyon az úton van a Lacsi, most hétvégén volt pálya, meg kanyargós vidéki utak, meg bp. i sz@r utak is, hát eddig le a kalappal a futómű előtt. Volt egy kis járatós Vmax is, rövid ideig mentem vele 140 - et, ekkor forgott pont 4000 - et ötödikben. Ekkor jött meg a hangja is, ez alatt gyakorlatilag csendesen suhan az úton. Szokatlanul jó érzés a Suzuki után. Ja, ha már Suzuki. Volt szerencsém tesztelni egy kicsit az új Grand Vitarát, ami egy igen szép autó kívűl belül, meg nagy is, látszólag. A Lacsiban a sofőrnek nagyobb helye van, mint az említett terepjáróban, amiben a középkonzolhoz
feszült a térdem, az ülést személyautósan kicsinek éreztem benne. ( mondjuk ezeken felül más negatívumot nem találtam nagy hirtelen a rövidke teszt és racsing alatt ) A Lacsiban tényleg kényelmesen utaztunk ( két felnőtt + a gyerkőc meg pakkok ), az asszony térde nem nyomta a hátamat mint azelőtt. Szóval egyre elégedettebb vagyok vele. Saccper fogyasztás : amikor elhoztuk a szalonból, 40 litert tankoltam bele, és 430 km. megtétele után villant fel a csóróságjelző. Nagyjából erre számítottam, és nem vagyok óvatos vele, a 3000 - 3500 - ig meglévő fordulatszám tartományt igen dinamikusan használgatom, elváltom az összes fokozatot, nem tötymörgök. Most nézem, hogy jó hosszú utóirat lett belőle, de nem baj.
Ui2: észrevettétek, hogy az ötajtósnál a hátsó ablak fűtőszálai közül a legalsó pont az ablaktörlőlapát alap felfekvési felületét fűti ? Micsoda okosság, hogy az odafagyott lapátot nem kell külön bizgerálni ! Aztán lehet, hogy ez természetes dolog, de én most és ennél az autónál figyeltem fel rá. Apróság, de nagyon tetszik.
No lépek pancsolni a gyerekkel, majd még visszanézek. :))
Üdv. Toli.