AliceCsodaországban Creative Commons License 2006.01.29 0 0 193

A testnevelötanárokat is elég kevés dolog izgatja, a gyerkenk háta nem tartozik közéjük

Hát öregem, szívemből szóltál, mi nagyonmegszívtuk ezt a gerincferdülés dolgot, a mai napig szívja a lányom és még fogja is élete végéig... (már az ovodában kértem, hogy ajánljanak - a gyerekorvost kértem erre - valami lehetőséget, mert az 5 éves lányom már akkor nagyon hanygaul tartotta magát, és tudod mit felelt? Mindig szóljak rá, ha nem tartja magát ergenesen, meg hogy rakjak a hóna alá seprűnyelet és azzal gyakorolja ajárást naponta...)

MOndok én valamit: MINDEN testnevelésnek az iskolákban a gerincről kéne szólnia alapból, és csak mellesleg a többiről.  Ugyanis az ember testének az alapja a gerinc, és ha az csak egy kicsit is el van deformálódva, akkor megette a fene. De nem, mert minden tornatanárnak az a heppje, hogy majd ő megtalálja a jövendő olimpikonokat, a többi ügyetlen meg le van szarva. Holott érdemes lenne kiszámolni, hogy mennyibe kerül ez a tb-nek, és mennyi fájdalomba a betegeknek, akik 40 éves koruk után egyik reuma, ortopéd stb kezelésről a másikra járnak... :-(((

Előzmény: zsuzsa (178)