Örülök az utóbbi hozzászólásoknek, mert épp meg akartam kérdezni Bboy-t, mivel magyarázza, hogy eredmények felkerülnek, majd eltűnnek (fényképekkel együtt)?
Láttam már olyat is, hogy nem a valós eredmény került fel (feltételezem, véletlenül, és ezt nem cikizésnek szánom, hanem tényleg a jóindulatot feltételezem Lillpáról), de mivel azok jobbak voltak a ténylegesnél, nem kérte senki a javítását?!?!
Annak, hogy lelkesedésből, szabadidőből csinálják, akik csinálják (akiknek hagyják csinálni) a szerkesztést, nem mond ellen, hogy teljeskörűen összegyűjtsék az erdményeket (és ezt nem nevezném nyomozgatásnak, hanem korrekt tájékoztatásnak hívnám). Szerintem, ahogy látom, lekesen csinálják/csinálnák, ha nem kötnék meg a kezüket, és nem nyúlnának bele durván - ahogy olvasom s érzékelem.
Ráadásul, szerintem van és lenne, aki szívesen gyűjti/gyűjtené ezeket az adatokat...
Megnyugtatóbbnak tartanám.
Még mindig az a véleményem, hogy az eredmény nem a fajtagyőztes és In. Champion címnél kezdődik, hanem ott végződik.
Igaza van Lillpának, visszamenőleg nagyon sok eredményt és híradást törölni kellene ilyen alapon!!!!!!
És ezzel egyidejűleg, ha ezek mind igazak, ne az uszkár klub honlapjának nevezzék azt az oldalt, hanem x és y kennelek honlapjának!!!!
Az uszkár népszerűsítése nem itt kezdődik.
Az uszkár az egy fajta. A küllembírálati kiállítási uszkárok csak egy részét jelentik.
Ehhez a fajtához tartoznak még azok az uszkárok is, akik Agility-versenyzők, de azok is, akiket CSAK szeretnek uszkárvoltuk miatt (törzskönyvezett uszkárokról beszélek).
Mindezek ellenére és mellett, minden tiszteletem azoké, akik még szívesen járnak kiállításra. És megértem, hogy mindenkinek a saját kutyája a legkedvesebb (remélem) és a legszebb. Az építő bírálatot pedig elfogadhatónak tartom, abból legalább tanulni lehet. Hallottam már ilyet is.