tricse
2006.01.29
|
|
0 0
179
|
többen kérdeztétek ezért nem név szerint válaszolok a sajátnememmel kipróbáltam 70%-os statisztika nemzetközi és itt a neten láttam de már nem tudom hol.viszont elhiszem mert sajnos személyesen is tapasztalok dolgokat nap mint nap.------az én gyerekeim nem sportolnak,mert hiányzik a megfelelő indíttítás az én hibámból------gerincproblémája mind a 3-nak van ,a magyar ortopédiai orvosi ellátás ha nincs pénzed sajnos még gyerekcipőben jár-----apropó cipő :) a lányomnak cipőfazontól függően hol 38-as hol 40-es lába van----öltözködésügyileg vérremenő harcok minden reggel és mindig én vagyok a vesztes fél:) én annak idején anyukám ízlésére voltam kárhoztatva,utálok is öltözködni-----nehéz napok:szerintem 13 éves lány ne használjon tampont,sőt szerintem később is csak alkalomszerűen szabadna-----a szőr a borotválástól erősödik,használjanak gyantát a lányok(kozmetikus a szakmám)-----és végül nagyon nagy boldogság és megkönnyebbülés volt számomra amikor idetaláltam hozzátok ez a topic minden pénzt megér és örökké kell hogy tartson |
|