13 évesen illetve a kicsinek még nem. A nagy nem köti az orromra a problémáit, azt se velem ohajtja megbeszélni, hogy mit használ a nehéz napokon, ugyhogy az én feladatom csak feltölteni a készleteket a fürdöszobában...
Nekem az anyám még mindig mindenbe beledugja az orrát, a lányom meg kezdve a körömreszelésétöl a fazonborotválásáig, tamponhasználatig mindent maga dönt el. Én évekig görcsöltem, mert anyám folyton szekált lánykoromban, szerinte csak azokat zavarja a hona alatt meg a lábán a ször, akik zavarodottak, a lányom meg 12,5 évesen megkérdezte, hogy veszek krémet vagy különben a borotváimat használja.... nem kiváncsi a véleményemre, mert a baratnöi is mind borotválják a honaljukat stb. Illetve határozott véleménye van . Mit lehet csinalni ilyen helyzetben? Egy csomo mindenben igy is meglepöen konzervativ ( nem hord kihivo, rikito szinü ruhákat, attetszö holmit, miniszoknyát ) A nagyszülök meg engem szidnak... mintha bele lehetne kényszeriteni egy 172 cm magas, 60 kilos gyereket nyuszikas-macikás ruhába akarata ellenére...
Aki kizárolag marilyn mansonos póloban hajlando jarni, arra se lehet rakenyszeriteni mikiegeres felsöt ..
Szerintem minket sokkal jobban befolyásoltak a szüleink annakidején. Engem legalábbis igen.