zsuzsa Creative Commons License 2006.01.28 0 0 166
Engem pl érdekelne a kamaszgyerekek háta. Minden második kamasznak van valamilyen kisebb-nagyobb tartási rendellenessége, az én gyerekeim is részben örökölték tölem meg sokat nöttek és gyorsan meg sokat tanulnak és én gyogytornászként végeztem, dolgoztam, kisebb ferdülést is észreveszek , ezért aggaszt, nagyon figyelem öket meg elviszem szüresre. Probaltam beirni a google-ba, hogy gerincferdülés, kiad vagy 1 találatot. Jó, találok olvasnivalot angol nyelvü orvosi hetilapokban, de csak azert, mert el tudom olvasni meg latinul is rá tudok keresni. Annak a kb 500 ezer gyereknek a szülei, akiknek oda kéne figyelnie a gyeek hátára, mert mégiscsak ök látják nap mint nap, honnan tudják meg, hogy valami nem stimmel, mert tavaly ota nött 10 centit és az egyik lapockája 1 centivel feljebb van és jobban eláll, tehat valoszinüleg abba az irányba van egy háti görbülete és el kéne menni vele sürgösen ortopediára ?
A kutyámnak hamarabb találok állatorvost a neten, ha csipö vagy terdszürésre akarom vinni, mint a sajat gyerekemnek...
Előzmény: ivelda (165)