zsuzsa Creative Commons License 2006.01.28 0 0 162

Nem vettem rá öket.... ha nem akarnak menni, akkor nem mennek ( a kicsi mazlista, sose beteg , egy  nathat se kap el ezert félévente "betegnap"-ot kér,  igazolom a suliban, hogy beteg, edzesre se kell mennie,  egesz nap döglik es TV-t néz meg kényeztetni kell  öt) A nagyot komoly küzdelem itthon tartani pl amikor kicsit nathás.

Fél év volt, mikor azt mondta az öttusára, hogy nem okoz neki örömöt és utálja, ahogy az edzö cikizi vagy épp hozzá se szól. Akkor kértem haladékot tavaszig, megbeszéltük, mihez lenne kedve, mihez van tehetsége,A kajakozással ugy van, hogy bolodg, ha ott lehet. Ott is buliznak néha,  most is megy, de komolyabb züllésekre nincs (még) késztetésük. Gondolom a szex érdekli öket, föleg nyáron, amikor meleg van, süt a nap, jokepüek a fiuk, de ezt akkor se tudnám elkerülni, ha nem járna edzésre meg nem is látok semmi rosszat abban, ha tizenévesek érdeklödnek egymás iránt.

Azt mástol is hallottam, hogy a fiuk cikizik egymást,ha pl nem tudnak huzodzkodni. A lányok ezek szerint mások, ök elszántan gyakorolnak. Talán nekik könnyebb, mert nem várják el tölük azonnal, hogy mindent tudjanak.

Ha itthon valamit iszom, akkor megkostolhatják , ha akarják ( koktél, bor, pezsgö  ) remélem igy kiváncsiságból nem fognak piálni. Hülyén érezném magam, ha el kéne zárnom az italokat itthon... van nyitva par üveg, leginkabb koktélnak való. Nem vagyok absztinens, kb hetente-kéthetente egyszer iszom valamit, azt meg nem a hátuk mögött fogom csinalni. Különben is, illik tudnia megfelelö italt választania az ételhez és megkülönböztetni a  fehérboros poharat a vörösborostol.

Előzmény: sezi (144)