Szóval az e heti autós élmények, amit igértem:
A heti munkám nagy része az volt, hogy vizsgázatssam le cégünk 5 db uj kamionját, amit egyéb okokból szlovákiában vásároltak, Hevesre kiszállitva. Az én feladatom volt Hevesről fölvitetni Markazra, ott műszaki, majd irány Budaőrs, telephely. Mind ezt 1 db P rendszámmal. Nyári gázolaj ledermedve, akkuk, gagya. 1 nap fagyoskodás árán felvittük őket. A poén, 200km-es uj autók, megdőltek a műszakin, nem volt jó a fék!!!
Másnap felhordtuk Pomázra, 5ször Pomáz-Markaz(110km). Ott már megfeleltek $$$! :)))
Mind ezt a Lacsit féltve a Golfommal bonyolitottam. 2300km 1.6D 50 le.
Megerősődőtt a vágyam a diesel Lacsi iránt. Város, autópálya, -5 - -18 hideg, rengeteg alapjárat, 6 l/100km. Csak zajos, kényelmetlen, és puritán.
A másik élmény, hogy kollégám felboritott 9 tonna Suzi alkatrészt, A, B -oszlopok, és egyéb "vasak". Össze vissza dobáltuk, összekevertük őket, és a meglepő, a gyár beszállitatta, mert nincs alkatrész!!!
Milyen autó lessz abból? Az okéhogy átvállogatják, de az meg idő, és pénz. Lehet mi is olyan tütüt imádunk, aminek darabjai már az árokban hevertek egymás hegyén hátán?
Ez a kurvából feleség szitu!
Nem teljasen volt idevágó, mindenesetre meglepő és mulatságos!